Pierre Abou-Zeid, Diëtist-voedingsdeskundige in Brussel, Koekelberg, Ukkel, Oudergem en Braine-l'Alleud

Eten is een noodzaak, maar slim eten is een kunst.

We zullen u helpen deze kunst onder de knie te krijgen. Geef uw favoriete eten niet op, maakt het gezonder.

Dankzij nutrigenetica, kunt u op basis van uw genetisch profiel, na een dieetadvies op maat vragen.

In 480 voor Christus. AD, Hippocrates merkte op dat "positieve gezondheid kennis vereist van de fundamentele constitutie van de mens." Het was gewoon een oude manier om te zeggen dat we geen optimale gezondheid kunnen bereiken zonder onze genen te kennen. We weten nu dat specifieke variaties in onze genen kunnen verklaren hoe we zullen reageren op de voedingsmiddelen, dranken en supplementen die we consumeren.

Gepersonaliseerd voedingsadvies

Dagelijks, hoe combineert u voeding en gezondheid ? Hoe identificeren we het eetgedrag dat onze gezondheid, vitaliteit en evenwicht schaadt ? De eerste keuze is vooral uzelf de tijd te gunnen om informatie te krijgen en uzelf door een deskundige te laten adviseren.

De diëtist is de enige erkende voedingsspecialist wiens titel beschermd wordt door de K.B. van 19/02/1997. Hij is dus de enige (naast de voedingsdeskundige arts) die bevoegd is om dieetadviezen te geven. Het is ook de enige die terugbetaling van consultaie door ziekenfondsen mogelijk maakt. (Informeer u vooraf, bij uw mutualiteit, over de voorwaarden)

Consulten

Kies een medisch centrum om een ​​afspraak te maken

Tarieven

 • Eerste consult
  €80.00
  +/- 60 min
 • Opvolging
  €80.00
  +/- 40 min
 • Opvolging
  €50.00
  +/- 30 min
 • genetische test (optioneel)
  €275.00
  Resultaten worden binnen +/- 6 weken verstrekt

Uw specialist


Pierre ABOU-ZEID

Geregistreerde diëtist

Zorgt goed voor uw lichaam, het is de enige plek waar u moet leven.

Of het nu om een evenwichtige voeding, een chronische ziekte (diabetes, obesitas, problemen met het spijsverteringskanaal, cardiovasculaire problemen, kanker of problemen met de urinewegen), intolerantie of een voedselallergie ... gaat, zal ik u door het hele proces begeleiden. We zullen samenwerken om een optimaal resultaat te bereiken. De bedoeling is uw dieet en uw lijfstijl geledelijk aan te passen zonder strenge dieten. Het doel is dat u gezonde voeding leert eten, dat is aangepast aan uw lichaam en uw behoeften, en dit een leven lang.

BMI en Energie

Bereken uw Body Mass Index en uw dagelijkse energiebehoefte

Lichaamslengte
cm
Leeftijd
j
Gewicht
Kg